Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in.

Aanbouw

Aanbouw

Altijd al een grotere keuken, woon- of eetkamer gewild, of meer leefruimte op de begane grond en/of verdieping, graag creëren wij in jouw bestaande situatie meer ruimte door middel van een aanbouw. Hiermee kan je niet alleen meer leefruimte en licht realiseren, maar ook meer waardevermeerdering geven aan jouw huis. Een aanbouw is dus beslist een goede investering, mits je kiest voor kwaliteit, iets waar wij voor staan. Wij realiseren al vele jaren hoogwaardige aanbouwen voor verschillende opdrachtgevers.

Onze projecten voeren wij volgens een vaste werkwijze uit. Dit bestaat uit:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Advies/ontwerp
  • Een offerte
  • De planning
  • De realisatie

Tijdens een kennismakingsgesprek kan je jouw wensen en ideeën aangeven. (Denk bijvoorbeeld aan een lichtstraat in het dak, zodat je na het plaatsen van de aanbouw ook de gewenste lichtinval behoudt. Deze lichtstraat bestaat uit een degelijk kozijn met beglazing, dus zeker niet te verwarren met een kunststof lichtkoepel die wij eigenlijk altijd afraden vanwege het geluid bij harde regen). Aan de hand hiervan kunnen we eerlijk advies geven en een passend ontwerp maken. Tijdens de ontwerpfase bekijken we de mogelijkheden voor jouw nieuwe aanbouw en kunnen we een offerte op maat uitwerken. Pas wanneer jij meer dan tevreden bent zullen we op een afgesproken tijdstip starten met de realisatie.

Eerlijk advies

Het laten plaatsen van een aanbouw is niet zomaar iets, daarom is het van belang vooraf goed na te denken over zaken zoals lichtinval, indeling, fundering, wandconstructie, dakbedekking en de afwerking. Het maken van deze keuzes is voor jou waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid, maar voor ons gelukkig wel. Om deze reden kunnen wij jou een eerlijk en goed advies geven.

Meer wooncomfort

Het maken van een aan- of opbouw is meer dan alleen het vergroten van jouw huis. Het moet aansluiten bij jouw wensen en de bestaande ruimtes in de woning. Ons doel is het creëren van meer wooncomfort, daarbij staan jouw wensen op het gebied van wonen centraal.

Haal meer uit jouw woning en bespreek de mogelijkheden voor een aanbouw met Timmer en Onderhoudsbedrijf Simonis.

Timmer- en & Onderhoudsbedrijf Simonis logo
Timmer- en & Onderhoudsbedrijf Simonis

© Timmer- en & Onderhoudsbedrijf Simonis 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM