Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in.

Over ons

Over ons

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Simonis is een allround timmerbedrijf. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in ons vak en dit zorgt voor een vakkundige werkwijze. Er zijn verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren, waaronder dakopbouw, het renoveren van badkamers, een aanbouw realiseren of een complete verbouwing.

Verbouwen volgens jouw woonwensen

We beginnen een project met het in kaart brengen van jouw wensen. Samen creëren we een plan binnen een gesteld budget. We zorgen voor een ontwerp waarin aan al jouw behoeftes wordt voldaan en welke de optimale woonoppervlak benut. Onze specialisten beginnen vervolgens met de verbouwing van jouw woning.

Het is begrijpelijk dat je tijdens dit proces graag contact houdt en vragen hebt. Om deze reden zorgen wij ervoor dat je één vast aanspreekpunt hebt voor al jouw vragen. Deze persoon zal je van begin tot eind begeleiden en alles over de verbouwing met je afstemmen.

Hoge kwaliteitseisen voor jouw verbouwing

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Simonis werkt alleen samen met de beste aannemers. Zij stellen kwaliteitseisen aan zowel de gebruikte materialen, de werkwijze als aan het eindproduct. Om deze redenen leveren wij alleen verbouwingen op van de beste kwaliteit, wat tevredenheid oplevert bij onze klanten!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie!

Timmer- en & Onderhoudsbedrijf Simonis logo
Timmer- en & Onderhoudsbedrijf Simonis

© Timmer- en & Onderhoudsbedrijf Simonis 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM