Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in.

Industriƫle Verbouwingen

Industriële Verbouwingen

Wanneer je jouw industrieel pand wilt verbouwen, komt daar meer bij kijken dan bij de verbouwing van een woning. Vaak vinden er productieprocessen plaats waarvan het prettig is als deze door kunnen gaan tijdens de verbouwing. Timmer- en Onderhoudsbedrijf Simonis beschikt over de kennis en ervaring om de werkzaamheden van een industriële verbouwing uit te kunnen voeren.

Waarom jouw pand laten verbouwen?

Wanneer jouw huidige locatie niet meer aan de wensen van jouw bedrijf voldoet kun je verhuizen of jouw pand laten verbouwen. Dat laatste is vaak een goedkopere optie dan een nieuwe locatie zoeken. Met een verbouwing kan een herindeling worden gemaakt of extra ruimte gecreëerd worden. Bovendien kunnen wij een dakopbouw of dakrenovatie realiseren en sanitaire voorzieningen aanleggen. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden en horen we graag wat jouw wensen zijn voor de verbouwing van jouw pand.

Waarom jouw industriële verbouwing door Timmer en Onderhoudsbedrijf Simonis laten uitvoeren?

Wanneer je kiest voor Timmer- en Onderhoudsbedrijf Simonis voor jouw industriële verbouwing ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Wij werken samen met de beste aannemers en hebben kwaliteitseisen wat betreft de werkwijze, materialen en de uiteindelijk oplevering van het gebouw. We streven ernaar om de eventuele productieprocessen in jouw pand zoveel mogelijk door te laten gaan. Hierdoor ondervind je zo weinig mogelijk hinder van de verbouwing.  

Persoonlijke communicatie is voor ons belangrijk. Om deze reden zorgen wij ervoor dat je tijdens het project een vast aanspreekpunt krijgt. Hier kun je terecht voor al je vragen. Bovendien houdt deze persoon jou op de hoogte van de vorderingen. Zo houden wij onze service en kwaliteit hoog!

Meer informatie over een industriële verbouwing?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een industriële verbouwing? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren je graag over onze werkzaamheden.

Timmer- en & Onderhoudsbedrijf Simonis logo
Timmer- en & Onderhoudsbedrijf Simonis

© Timmer- en & Onderhoudsbedrijf Simonis 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM